• Sună pe Mobil: 060-328-328
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | str. Alexandru cel Bun 7, Chișinău, Republica Moldova.

Cum trebuie sa alegi salteaua potrivita?

Salteaua este unul din cei mai importanți factori ce determină calitatea somnului și odihnei în timpul nopții. Din această cauză, este foarte important să fii atent la cîteva lucruri, atunci cînd alegem salteaua pentru dormitor. Iată care sunt aceste lucruri:

1. Specialiștii recomandă înlocuirea saltelei o data la 8-10 ani. Astfel vei evita degradarea materialelor și te vei asigura că dormi mereu pe o saltea confortabilă fără denivelări.
2. Atenție la confortul saltelei. Este bine să testezi salteaua pe care o dorești, deoarece sigur nu vrei să investești o sumă mare de bani într-o saltea care nu îți place sau care nu îți oferă confortul de care tu ai nevoie.
3. Nu procura saltele de mâna a doua. Salteaua trebuie să fie nouă și doar a ta.
4. Mai înalt nu înseamnă neaparat mai bun. Astăzi sunt saltele foarte subțiri – cum ar fi cele din spumă poliuretanică sau memory foam. Grosimea unei saltele nu e un indicator pentru cît de comodă sau rezistentă este. Cumpără o saltea optimă pentru pat.
5. Ai alergii? E bine să știi și să ții cont de ele atunci cînd alegi salteaua. Procură o saltea cu husă detașabilă tratată antibacterii și antiacarieni.
6. Dormi singur sau cu cineva? Dacă nu vrei să fii deranjat de mișcările partenerului în timpul somnului, alege o saltea de calitate care nu se va lăsa în  mijloc, nu va transmite mișcările și vă va permite amîndurora să dormiți comod.

FabricaDeSaltele.md propune saltele pentru orice gust și necesitate. Pentru a alege o saltea exact pentru nevoile tale, te așteptăm la noi.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.