• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

5 lucruri interesante despre saltelele ortopedice

Saltea ortopedica cu arcuriSaltea ortopedica cu arcuri

Salteaua pe care dormim seara de seara este un element cu o influenta mare asupra sănătății și stării noastre de dimineață.

În continuare vă prezentăm 5 lucruri importante pe care trebuie să le știi despre saltele:

1.    Salteaua nu ar trebui să exercite puncte de presiune, ci ar trebui sa se adapteze flexibilității coloanei vertebrale și corpului.

2.    Durata de viață a unei saltele ortopedice folosită în conditii normale și întreținută corespunzător (  aerisire, curățre, protecție cu husă etc.) este între 7-10 ani.

3.    Tehnologia sa dezvoltat foarte mult în domeniul saltelelor, astfel pe piață există o serie de inovații foarte interesante:

Saltele cu memorie, saltele cu dublă față ( iarnă/vară), saltele cu arcuri înpachetate, saltele cu dublă rezistență etc.

4.    Foarte important este să instalezi corect salteaua pe suport, să alegi o  saltea potrivită ca mărime ( 15-20 de cm mai mare decît înălțimea ta și cel puțin 80 cm lățimea pentru o saltea de o persoană, sau 160 la saltele duble).

5.    În cazul în care ai probleme medicale, cu coloana sau spatele îți recomandăm să consulți un medic înainte de achizitionarea saltelei pentru a ști exact de ce fel de saltea ai nevoie ( o duritate mai mare sau una medie).

La FabricaDeSaltele.md poți achiziționa și saltele online completînd formularul de pe pagina noastră principală sau contactîndu-ne.