• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu rezistenta sporita un alt tip de saltele cu arcuri Bonell

Saltea cu arcuri BonellSaltea cu arcuri Bonell

Saltelele cu arcuri Bonell sunt de departe cele mai folosite saltele. Astăzi datorită noilor tehnologii și cererii mari de pe piață producătorii de saltele au început produrea saltelelor cu arcuri Bonell cu rezistență sporită, saltele potrivite în special pentru persoanele cu greutate mare sau pentru cei ce doresc un suport ferm.

Ce este tehnologia Bonell la saltelele ortopedice?

Structura saltelei reușește de minune să suporte presiune mare, fiind calculată să reziste la greutăți de peste 130 kg/persoana.

Miezul saltelei este realizat pe arcuri biconice din oțel tratat termic pentru a împiedica deformările în timp. Pentru a oferi rezistența sporită și pentru a asigura un mixt între o saltea poliuretanică și o saltea clasică cu arcuri, între fiecare rînd de arcuri este introdusa o placa de poliuretan densitatea inalta cu grosimea de 4 cm.

Aceste fîșii asigură un suport ferm, o rezistență mare în timp a structurii și un efect redus de balans rezultat în urma mișcării partenerului.

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan de 3 cm care sunt amplasate de-asupra arcurilor și de husa saltelei matlasată cu vată minerală.

FabricaDeSaltele.md propune saltele cu rezistență sporită pentru orice dimensiune de pat la un preț accesibil.

Doriți o saltea confortabilă și rezitentă în timp saltelele cu rezistență sporită sunt o alegere perfectă.