• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Informatii cheie in alegerea unei saltele perfecte

Saltea pentru coloana vertebrala corectaSaltea pentru coloana vertebrala corecta

Secretul unui somn sănătos și adînc este alegerea unei saltele ortopedice perfecte. O saltea aleasă necorespunzător poate duce la dereglări ale somnului și o susținere incorectă a corpului în timpul somnului care duce la apariția unei serii întreagi de probleme legate de coloana vertebrală, oboseală, dureri de cap, etc.

Afla definitia unei saltele perfecte

Dacă trebuie să schimbi sau să procuri o saltea atunci ia în calcul următoarele informații de bază:

-    Ce fel de saltea să cumperi din spumă poliuretanică sau arcuri? Ambele variante au o gamă largă de beneficii pe care le oferă (în articolele anterioare poți găsi avantajele fiecărui tip de saltea în parte)

-    Ce duritate vrei să aibă salteaua pe care vrei să o cumperi? O saltea dură sau una moale? Este bine să știi că în cazul în care ai dureri de spate recomandat este să alegi o saltea mai dură.

-    Dimensiunile saltelei. Pe lîngă lățimea și lungimea saltelei factori obligatorii în alegerea saltelei, este bine să măsori și înălțimea pe care trebuie să o aibă salteaua. Va fi o neplăcere mare dacă salteaua nou achiziționată va face ca patul să pară prea înalt sau din contra, mult prea jos, în ambele situații apărînd probleme atît de design cît și de confort.

-    Probează salteaua înainte de a o cumpăra. Așeazăte pe saltea, schimbă pozițiile, iar în poziția în care dormi cel mai des stai cîteva minute pentru a vedea întradevăr dacă e ceea de ce ai nevoie.

Aceste informații stau la baza unei alegeri perfecte, pentru a beneficia de o consultare despre saltele te invităm la sediul nostru.