• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Proprietatile unei saltele ortopedice

Modele de saltele ortopediceModele de saltele ortopedice

Fiecare saltea are cîteva proprietăți importante pe care fiecare din noi trebuie să le cunoască. Este bine să știți că o saltea cu o elasticitate optimă va susține în mod corect toate părțile corpului. Grosimea unei saltele optime trebuie să fie minim de 15 cm, iar lungimea să fie cu cel puțin 10 cm mai mare decît înălțimea persoanei care o va folosi.

Caracteristicile saltelelor ortopedice.

Puteți opta pentru o saltea cu sistem vară-iarnă. Însă dacă nu vați decis să cumpărați o astfel de saltea.

Se recomandă să întoarceți salteaua o data la 3 luni, ca să-și mențină proprietățile și pentru ca salteaua dvs să se bucure de o perioada de exploatare cît mai lungă.

Durabilitatea

Cumpărarea unei saltele este o achiziționare pe un termen lung, deci vă recomandăm să alegeți o saltea de calitate, deoarece o saltea de calitate are o perioadă de exploatare de 8-10 ani.

Husa inclusă

Alegeți o saltea care are și o husă detașabilă de protecție inclusă în prețul saltelei pe care doriți s-o achizitionați. Husa detașabilă va fi ușor de spălat și va prelungi viața saltelei dvs.

Cumpărarea unei saltele este o decizie care influentează sănătatea fiecăruia dintre noi, din această cauză vă recomandăm să vă informați bine înainte de a face o decizie.