• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa alegi o suprasaltea in Chisinau, Moldova?

Suprasaltea ortopedicaSuprasaltea ortopedica

O suprasaltea reprezintă o investiție minimă și un confort maxim în dormitor. O suprasaltea poate fi folosită pentru o canapea sau o saltea veche sau inconfortabilă. Disponibile în orice dimensiune, suprasaltelele sunt realizate din spumă poliuretanică sau spumă memory foam. Acestea sunt dotate cu husă detașabilă din bumbac.

Ai nevoie de o suprasaltea dacă:

-    Salteaua ta este prea fermă și ai nevoie de un plus de moliciune ( suprasaltea Memory Foam).
-    Suferi de dureri cervicale sau lombare și ai nevoie de căldură sau de o suprafață flexibilă care se adaptează la temperatura corpului tău și reduce punctele de presiune ( suprasaltea memory foam).
-    Ai o saltea mai veche, cu denivelări și acum nu ai buget disponibil pentru o saltea nouă (suprasaltea din spumă poliuretanică).
-    Dormi pe o canapea care nu îți oferă suficient confort și îi simți trecerea de pe mijloc ( suprasaltea poliuretanică).
-    Ai două saltele în aceeași ramă de pat și la mijloc s-a format o adîncitură.

Alege cu atenție o suprasaltea verifică umplutura și ai grijă la dimensiuni, doar așa te vei bucura de un somn liniștit și adînc.