• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

5 factori importanti la alegerea unei saltele Memory Foam

Saltelele Memory Foam sunt un produs nou pe piața Republicii Moldova, astfel la alegrea unei astfel de saltea trebuie luați în calcul 5 factori importanți:

1.    Este memory foam-ul prea moale pentru a beneficia de un somn odihnitor? 

Salteaua memory foam nu este prea moale, deoarece stratul de memorie este așezat pe un nucleu de o densitate înaltă. Astfel această saltea îmbină într-o saltea efectul ortopedic și cel anatomic, baza fiind fermă iar suprafața de 5 cm oferă moliciune și confort.

2.     Contează grosimea memory foam-ului care acoperă nucleul saltelei?

Da, grosimea este foarte importantă. Trebuie să te asiguri că acesta este destul de gros pentru a-ți putea suporta eficient greutatea, astfel un strat de 5 cm este optim atît pentru copii cît și pentru adulți.

3.    Este posibil ca memory foam-ul să fie prea călduros?

Memory foam-ul reține căldura eliberată de corp și întradevăr pentru cineva poate părea prea călduros, pentru cineva poate părea chiar foarte confortabili. Astăzi mulți producători folosesc huse din materiale naturale care rezolvă așa probleme.

4.    Este adevărat ca saltelele memory foam au un miros specific?

Întradevăr, în momentul în care vei desface o saltea memory foam, vei descoperi că are un miros specific. Însă acest miros dispare în 2 -3 zile.

5.    Poate memory foam-ul să ofere același suport ca și saltelele din arcuri?

Salteaua cu memorie oferă un suport mai bun decît saltelele tradiționale, deoarece se adaptează după forma corpului.

Dacă ești pregătit pentru o schimbare la tine în dormitor alege o saltea Memory Foam.