• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Tipuri de saltele. Care este alegerea potrivita?

Modele de saltele diferiteModele de saltele diferite

Dacă te trezeşti dimineața mai obosit decât te-ai culcat, simţi frecvent spatele încordat posibil ca salteaua ta să fie de vină şi să fii nevoit să achiziționezi una nouă.
Vârsta şi starea ta de sănătate sunt doar doi dintre factorii cei mai importanți de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi salteaua. Aceasta trebuie să-ţi ofere sprijin în mod uniform şi nu există saltele optime universale.

Varietate de modele de saltele ortopedice

Pe piață există o mulțime de tipuri și modele de saltele, precum:

-    Salteaua cu arcuri – se întîlnesc  două tipuri de saltele cu arcuri: saltele cu arcuri Bonell și saltele cu arcuri individuale. Calitatea acestor saltele vă oferă avantajul de a întâlni calitatea și economia la un loc.  Saltelele Ortopedice sunt fabricate cu ajutorul sistemului de arcuri tip bonell sau Pocket, cu arcuri din oțel de calitate superioară.  Suprafețele de vară și iarnă împiedică transpirarea pe timpul verii și răcirea pe timpul iernii. Arcurile sunt acoperite cu întaritoare din burete pentru a oferi un confort sporit, ortopedic.
  Saltelele cu arcuri va asigura un somn confortabil.

-    Saltele fără arcuri, saltele poliuretanice- au la bază trei factori : durabilitate,confort și suport ortopedic .Spuma oferă de asemenea beneficiul  de a folosi saltelele fără zgomot , fără praf și protejat de acarieni . Salteaua din spumă poliuretanică are o structură de celule deschise care permite materialului să respire și reduce șansa de mucegai.

-    Salteaua cu spumă cu memorie-  reduce durerea de spate și este foarte confortabila. Acest tip de saltea ofera un sprijin bun spre foarte bun, și are o fermitate medie spre fermă. Grosimea stratului de material de obicei este de 5 cm, destul de inalt pentru a realiza funcția de termoreglare în mod eficient. Funcția de termoreglare înseamnă realizarea amprentei formei corpului. Amprenta duce la egalizarea punctelor de presiune exercitate asupra corpului, îmbunătățind relaxarea și irigarea mușchilor și a coloanei. 

Densitatea materialului vascoelastic fiind  de 60kg/mc.

Pentru a face o alegere corectă, cel mai bine ar fi să probezi toate tipurile de saltele, pentru a vedea care saltea este mai potrivită pentru tine.