• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltelele cu fermitate inalta: recomandari de utilizare

Saltele cu fermitate inaltaSaltele cu fermitate inalta

Înainte de a achiziționa o saltea fermă, asigurați-vă că aceasta se potrivește pentru necesitățile dvs. Saltelele cu fermitate înaltă oferă un sprijin sporit pentru spate, nu se lasă după greutatea corpului dvs și poate susține greutăți mari.

Este sănătos să dormi pe o saltea dura (tare)?

Un răspuns exact nu este, deoarece rigiditatea saltelei depinde de factorii fiecărei persoane împarte: greutate, înălțime, stilul de viață și starea generala de sănătate.

Cine are nevoie de o saltea fermă?

Saltelele ferme sunt cu siguranță recomandate persoanelor cu greutate mare, deoarece numai aceste saltele le pot oferi un suport optim a coloanei vertebrale. De-asemenea saltelele dure sunt recomandate copiilor și adolescenților, corpul cărora se află în dezvolatare.

Cine nu trebuie să doarmă pe saltele tari?

Saltelele ferme nu sunt recomandate pentru persoanele cu o vîrstă de peste 50-55 de ani, la această vîrstă, este necesar de o saltea mai moale și mai confortabilă, deoarece modificările legate de vârstă nu poate tolera o suprafață rigidă.

De asemenea, nu este recomandată o saltea fermă, pentru persoanele care suferă de probleme de articulații și circulația sîngelui.

Saltelele ferme sunt atît cu arcuri cît și fără arcuri, alegerea vă aparține.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu!