• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Criterii pentru alegerea unei saltele potrivite

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

Atunci cînd cumperi o saltea trebuie să iai în calcul cîteva criterii principale pentru o alegere perfectă.

Confortul unei saltele ortopedice

Confortul este un argument principal în procurarea unei saltele. Pentru patul tău, alege o saltea de o calitate superioară care să îți ofere un confort maxim și un sprijin pentru toate părțile corpului în special pentru spate, gît și șolduri.

Fermitatea saltelei

O saltea dură sau una moale? Este o alegere ce îți aparține. Este bine să știi că o saltea prea moale poate fi comodă însă nu este bună pentru sănătate. Are tendința de a se lăsa ușor și nu asigură o aliniere corespunzătoare a coloanei vertebrale. Dar în același timp, cele care sunt prea dure pot cauza rigiditate la nivelul articulațiilor. Prin urmare caută una care să nu fie nici prea moale dar nici prea dură. 

Tipuri și modele de saltea

Chiar dacă intenționezi să cumperi o saltea la un preț redus, este bine să cunoști și să probezi cele cîteva tipuri de saltele: saltele cu arcuri bloc, saltele cu arcuri individuale, saltele poliuretanice, saltele cu memory foam.

Dimensiunea saltelei
Dimensiunea reprezintă un alt factor important cînd dorești să cumperi o saltea nouă. Marimile principale ce se potrivesc la majoritatea paturilor sunt: cele pentru copii, pentru o persoană și pentru un pat matrimonial, dar astăzi sunt și variante cu dimensiuni nestandarte. Măsoară bine patul înainte de a cumpăra salteaua.

Calitatea unei saltele afectează în mod direct somnul tău. Cumpără o saltea confortabilă și de calitate.