• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Ce nu trebuie sa faci cu salteaua?

Saltele una peste altaSaltele una peste alta

O saltea ortopedică, de calitate îți poate asigura un somn sănătos și confortabil doar dacă este întreținută corespunzător după cîteva reguli de bază. În continuare vă oferim cîteva reguli ce nu trebuiesc făcute cu o saltea.

Cum sa ai grija de o saltea ortopedica

Ce sa nu faci cu o saltea ortopedica in nici un caz:

-    Nu trebuie – să mergeți și să săriți pe saltea. Construcția saltelei este concepută astfel încît să susțină greutatea corpului în întregime, iar săritul pe aceasta poate crea tensiuni care pot deforma structura interioară a saltelei.

-    Nu trebuie – de spălat suprafața saltelei cu apă și detergenți. Apa poate pătrunde în saltea și poate acționa negativ asupra materialelor interioare.

-    Nu trebuie – să îndoieți salteaua cu arcuri cînd este transportată. Îndoierea saltelei poate duce la deformarea elasticității acesteia.

-    Nu trebuie – de bătut salteaua pentru ai scoate praful din ea. Praful din saltea poate fi scos cu ajutorul unui aspirator.

Cît de calitativă nu ar fi salteaua achiziționată aceasta trebuie bine îngrijită și întreținută!