• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Avantajele saltelelor ortopedice fara arcuri

Saltea fara arcuriSaltea fara arcuri

Alegerea unei saltele este una individuală în dependență de nevoile, gustul și bugetului fiecăruia. În ceea ce privește saltelele fără arcuri, saltelele poliuretanice sunt din ce în ce mai căutate.

De ce sa alegi o saltea fara arcuri?

Afla ce zic specialistii in saltele ortopedice

-    Saltelele poliuretanice sunt ortopedice, oferă un sprijin optim coloanei vertebrale, sunt potrivite pentru cei cu dureri de spate și pentru cei ce au nevoie de o saltea fermă.

-    Saltelele fără arcuri sunt fără zgomot comporativ cu saltelele cu arcuri clasice Bonell.

-    Saltelele poliuretanice au capacitatea de a oferi un suport bun persoanelor cu greutate mare, datorită densității înalte a materialelor.

-    Categoria de preț. Saltelele fără arcuri din poliureat au preț mediu față de saltelele cu arcuri, iar cele care sunt combinate și cu un strat de memory foam au un preț mai ridicat.

-    Durata de viață. Saltelele fără arcuri au o durată de viață mai mare față de saltelele cu arcuri, sunt mai ușoare și mai ușor de întreținut.

-    Saltelele  fără arcuri sunt confecționate din materiale antialergice de calitate superioară.

Atunci cînd alegeți o saltea fără arcuri interesațivă de densitatea materialelor, cu cît densitatea este mai mare cu atît salteaua este mai calitativă.