• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele Memory Foam – Saltele pentru sanatatea ta!

Saltea lenta cu memorieSaltea lenta cu memorie

Dupa o zi de munca si stres, dorinta cea mai mare e sa ajungi in dormitorul tau, sa te intinzi si sa te relaxezi. Ca rezultatul sa fie unul asteptat salteaua si perna trebuie sa fie de calitate si potrivit alese. De multe ori din cauza unei saltele vechi sau de proasta calitate suntem limitati in somn, avem un somn inrerupt, agitat ceea ce duce ca diminetile sa fie insuportabile iar ziua sa fie stresanta.

Dormitul pe o saltea din Memory foam

Lipsa de somn poate avea un efect de incetinire sau chiar incetare a unor activitati, cum ar fi sportul sau dieta, deoarece oamenii se simt prea obositi pentru a face aceste eforturi.

Pentru obtinerea unui somn bun iti recomandat sa alegi o saltea Memory Foam de calitate.

Saltelele din spuma cu memorie au revolutionat modul in care multi oameni dorm.

Acestea se modeleaza dupa forma corpului, ajutand coloana vertebrala sa se aseze intr-o pozitie corecta, si creeaza o noapte de somn confortabila si relaxanta – eliminand durerile de spate sau de gat si ajutandu-te sa obtii un somn sanatos.

Saltelele din spuma cu memorie sunt ideale pentru cei care sufera de dureri de spate, de articulatii, reduc presiunea si se modeleaza dupa forma individuala a corpului.