• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Confortul din dormitor. Salteaua ortopedica

Somnul in dormitorSomnul in dormitor

Dormitorul trebuie sa ne ofere un spatiu confortabil si relaxant pentru a ne odihni si incarca de puteri in fiecare seara.  Spatiile neinghesuite, aerisite sunt printre cele mai potrivite atunci cand vine vorba de odihna corespunzatoare.

Ce este important in dormitor?

Pentru o cat mai buna relaxare specialistii recomanda sa alegeti pentru pereti si mobilier culori linistitoare si calde cum ar fi: alb, crem, verde deschis etc.

Ajungind la mobilier, recunoastem faptul ca piesa principala din dormitor este patul.

Atit dimensiunea patului cit si salteaua sunt importante, cea din urma fiind necesar sa ofere sustinere corespunzatoare spatelui si intregului corp.

Alegerea unei saltele potrivite inseamna un somn sanatos si relexant, cele mai indicate optiune fiind saltelele cu arcuri individuale sau cele Memory Foam. Aceste tipuri de saltele reprezita alegere ideala pentru cei ce tin la calitate si confort.

Nu ignorati somnul, aveti grija de sanatatea dvs!