• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

3 pasi simpli de urmat atunci cind cumperi o saltea noua

Pat si salteaPat si salteaAlegerea unei saltele noi reprezinta o incercare grea, mai ales ca pe piata astazi poti gasi o sumedenie de modele si producatori. Iti oferim 3 pasi care iti vor ajuta alegerea.

Cum alegi o saltea noua

Sfaturi in alegerea saltelei de la specialistii in saltele

1.    Nu face compromisuri. O saltea este o investitie pe o perioada mare de timp, de care depinde sanatatea si odihna ta. Iti recomandam sa nu faci economii si sa alegi o saltea de calitate de la producatori cunoscuti.

2.    Apeleaza la specialistii nostri. Atunci cand iti alegi salteaua, este important sa fii sigur ca aceasta iti va oferi nivelul de confort pe care il cauti. Doar vizitind sediul nostru vei beneficia de o consultare calitativa pentru alegerea saltelei potrivite pentru necesitatile tale si a partenerului tau.

De-asemenea pe site-ul nostru www.fabricadesaltele.md vei gasi informatii despre diferitele tehnologii de realizare a saltelelor si despre beneficiile oferite de fiecare, ca sa poti face diferenta intre nivelul de sustinere si de confort oferit de fiecare tip de saltea in parte – spuma poliuretanica, bloc de arcuri Bonnel , arcuri impachetate Pocket, spuma memory foam.

3.    Alege o somiera calitativa. Daca alegi o saltea buna insa ai o somiera necalitativa sau deja uzata atunci nu te vei putea bucura de confortul saltelei pe deplin. In plus risti si sa deformezi salteaua intr-un timp foarte scurt.