• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltelele clasice vs Saltelele moderne

Saltele clasice vs moderneSaltele clasice vs moderne

Somnul este un factor important al dezvoltării și funcționării normale a organismului nostru. Și deoarece petrecem cel puțin o treime din zi pe pat, trebuie să alegem cu grijă salteaua pentru dormitor și perna.

Care saltea are structura de arcuri BONELL?

Cel mai des folosite saltele pînă în ziua de astăzi sunt saltelele clasice, numite și saltele relaxa sau saltele cu arcuri Bonell.

Acestea au, prețuri mai mici, au o fermitate înaltă și pot susține organismul persoanelor cu o greutate mai mare.

Este bine de știut că o astfel de saltea nu trebuie îndoiată sau supusă șocurilor, deoarece salteaua riscă să-și piardă din calitate și flexibilitate.

Saltelele clasice sunt realizate dintr-o plasă formată din arcuri din oțel, acoperite cu un strat de pîslă bine presată și un strat de 3 cm de poliuraten.

Noua tehnologie a permis dezvoltarea și unui tip de saltele cu arcuri care acționează individual și sunt izolate, micșorînd din balans.

Salultele moderne sunt saltelele cu spumă de memorie.

Aceste saltele iau forma corpului și apoi revin la forma inițială, au o fermitate medie și susțin în mod corect coloana vertebrală și corpul. Saltelele cu spumă memory nu crează puncte de presiune și permit o bună circulație a sîngelui.

Saltelele moderne sunt hipo-alergice, confecționate din materiale sintetice și fibre care nu atrag acarienii sau sunt tratate cu substanțe speciale antimucegai și antiacarieni.