• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Beneficiile saltelelor cu Memory

Beneficii saltele memoryBeneficii saltele memory

Fiecare dintre noi știe că sănătatea noastră depinde în mare măsura de calitatea somnului nostru, iar acesta la rîndul său depinde de suportul, liniștea și confortul oferit corpului nostru, adică de saltea. Așa cum în ziua de astăzi există o listă întreagă de modele și tipuri de saltele, una dintre cele mai căutate și utile sunt saltele cu spumă memory. Acestea pot fi confecționate la înălțimea de 5 cm fiind saltele topper sau/și Roll Up sau pot fi găsit într-un strat nu mai gros de 5 cm în alte saltele, cum ar fi cele cu arcuri și memory, poliuretan și memory, etc.

 Saltelele din Memory au un șir de beneficii, atît beneficii ortopedice, cît și pentru sănătate. De la început, principalele beneficii ale acestei saltele au fost limitate la domeniul medicinei. Pacienții ce utilizau astfel de saltele se bucurau de o îmbunătățire a sănătății în cazul celor ce sufereau de sedentarism, prezentând arsuri sau răni severe, etc. Astfel, în ziua de astăzi, spuma memory este folosită mai des în spitale pentru prevenirea rănilor.

Un alt beneficiu este că aceste saltele oferă un confort înalt, deoarece se mulează după forma corpului și îl sprijină, astfel corpul nu este supus punctelor de presiune. De asemenea, acestea reduc necesitatea de a te răsuci sau mișca des în timpul nopții și oferă un somn liniștit și fără deranj din partea partenerului.

Salteaua Memory ajută la alinierea corectă a gîtului, oferind un suport adecvat și spijină într-un mod corect regiunea pelviană și lombară, reduce durerile apărute la șold și te ajută să eviți apariția sau dezvoltarea diversor boli, probleme de sănătate sau chiar mici incomodități.

Saltelele Memory mai are diverse beneficii precum confortul sporit, o mai bună calitate a somnului și o noapte plină de liniște. Deci, dacă dorești să ai parte de un somn sănătos pe o saltea de o duritate medie moale poți achiziționezi o astfel de saltea sau fie ca topper pentru salteaua deja procurată anterior.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.