• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Mituri despre somn

Mituri despre somnMituri despre somn

Miturile apar odată cu lucrurile de care sunt legate, astfel somnul la fel are cîteva dintre acestea. De aceea, am decis să enumerăm cîteva dintre acestea, cît și verdictul oamenilor de știință.

Somnul poate fi recuperat

La fel cu nu putem recupera orele pierdute sau starea de foamete dintr-o anumită zi, la fel nu putem recupera nici somnul. Astfel unul dintre cele mai răspîndite mituri este că putem recupera somnul, cum ar fi la sfîrșit de săptămînă

 Fiecare om are nevoie de 8 ore de somn

Un alt mit este că fiecare persoană are nevoie de 8 ore pentru a-și recupera energia și a fi în formă următoarea zi. Însă, oamenii de știință au stabilit că există persoane ce au o genă ce include nevoia de somn doar de 3-4 ore. De asemenea, putem spune că așa cum fiecare organism este diferit, fiecare om are nevoie de o perioadă anumită de a dormi și a se odihni bine.

Număratul oilor te poate ajuta să adormi

Unul dintre cele mai cunoscute mituri este număratul oilor. Deseori am auzit că dacă nu poți adormi, poți să numeri oile. Însă, realitatea este că atunci cînd numeri ții creierul ocupat, astfel acesta uităț că trebuie să doarmă. Deci, pentru a adormi mai repede ar fi mult mai ușor să te gîndești la ceva relaxant, decît să numeri oile. Numărînd vei adormi cu 20 minute mai tîrziu decît în cazul folosirii imaginației.

Cei ce nu beau cafea adorm mai repede

Cafeaua are mai multe funcții. Cel mai des, oamenii cred că cafeaua de dimineață poate afecta într-un mod oarecare somnul, însă nu acesta este motivul. De obicei, de recomandă ca cafeaua să nu fie băută cu mai puțin de 6 ore înainte de somn

 

 

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.