• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu arcuri individuale. Principalele avantaje

Saltele cu arcuri individualeSaltele cu arcuri individuale

Saltelele cu arcuri individuale sau saltelele Pocket sunt o nouă tehnologie în producția de saltele ortopedice. Acestea oferă o mai mare rezistență și durabilitate avînd proprietăți ergonomice, dar în același timp fiind foarte flexibile și confortabile.

Arcurile pocket in saltelele ortopedice.

Arcurile îndependente au o acțiune individuală asupra corpului pastrînd o poziție corectă a coloanei și a întregului corp pe toată durata somnului.

Alt mare avantaj al acestei saltele este că atunci cînd salteaua este folosită de 2 persoane, mișcările uneia nu influentează cealalta persoană, deoarece arcurile acționează individual.

Cînd dormi foarte puțin și nu ai parte de un somn odihnitor și sănătos, este foarte greu să te concentrezi la serviciu.

Saltelele cu arcuri individuale se considera net superioare la cele cu arcuri clasice.

Te poți simți obosit, frustrat și nemotivat.
Pe termen lung, lipsa somnului poate avea efecte serioase, poate duce la probleme de sănătate, obezitate.Cea mai bună soluție pentru a nu ajunge în aceasta situație, este să acorzi o mare atenție somnului și să dormi pe o saltea de calitate.