• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Caracteristici pe care trebuie să le urmezi pentru a alege salteaua corect

În timpul zilei fiecare din noi este expus la oboseală și situații stresante. De aceea, este extrem de important ca în timpul somnului corpul nostrum să se bucure de o relaxare corespunzătoare și să se încarce cu energie. Un factor ce influiențează cel mai mult somnul este salteaua pe care dormim. În funcție de calitatea și confortul oferit de aceasta este determinate și odihna noastră. Astfel, alegerea saltelei nu este un lucru ușor și merită toată atenția. Există câteva condiții ce trebuie să le îndeplinească o saltea:

- Să mențină coloana vertebrală și întregul corp într-o poziție corectă, pentru a preveni crearea problemelor legate de gât sau spate

- Să se adapteze greutății corpului, adică să nu creeze puncte de presiune

- Să fie antialergică

- Să ofere o bună circulație a aerului în interiorul saltelei

- Să fie de aceleași dimensiuni ca suportul saltelei

- Să nu fie prea moale sau prea dură

- Să ofere confort în momentul în care te culci pe aceasta

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.