• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele Memory - Confort maxim la tine în dormitor

Saltele MEMORY FOAMSaltele MEMORY FOAM

O saltea cu memory este o saltea care promite un confort inegalabil și care, de a lungul timpului, păstrează în mod minunat această promisiune. O saltea memory are la bază două mari proprietăți este anatomică: se adaptează complet la forma corpului și este ortopedică: oferă suport perfect pentru coloana vertebrală.

Ce este o saltea MEMORY FOAM

Obținută din spumă visco-elastică,  salteaua memory foam asigură dispersarea uniformă a punctelor de presiune, sprijinind astfel perfect corpul, fără a fi apăsat în anumite puncte.

Salteaua cu spumă memory foam elimină durerile cauzate de convulsiile musculare, ameliorează durerile care apar datorită modului încordat de viață, stresului, forțării fizice excesive.

Însăși spuma vasco-elastică este un materialul conceput de către NASA.

O saltea cu memory este alcătuită în general dintr-un strat/fîșie de 5 cm de spumă vasco-elastică, Salteaua poate avea înălțimi standarte de 18, 20, 22, 24, 27 cm, baza acesteia putînd fi pe bază de arcuri (sistemul American) sau pe bază de spumă poliuretanică de densitatea 28.

Husa/Stratul de acoperire pentru o saltea cu memory trebuie să fie 100% bumbac și antialergică. Indicat este ca salteaua să fie compusă din 2 părți/elemente și anume o structură rigidă și una flexibilă (memory).

FabricaDeSaltele.md vă oferă saltele din cele mai calitative,saltelele fiind dotate cu climatizare (față vară, față iarnă).