• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa imbunatatesti mediul in care dormi?

Pat in dormitorPat in dormitor

Nu este deloc simplu și ușor să beneficiezi de un somn odihnitor și sănătos. Dacă în timpul nopții te confrunți cu probleme precum: nu poți să adormi, te agiți și te foiești în timpul nopții sau te trezești obosit și neliniștit, atunci este foarte posibil ca regulile pentru obținerea unui somn odihnitor să nu fie respectate.

Modalitati de amenajare a dormitorului

În continuare vă oferim cîteva sfaturi pentru crearea unui mediu propice somnului.

În primul rînd somnul trebuie să fie relaxant, tăcut, liniștit. Zgomotele nedorite, lumina, salteaua incomodă și necalitativă, temperatura prea mare sau prea mică sunt doar câțiva dintre factorii care afectează calitatea somnului.

Foarte important este să acorzi atenția necesară saltelei și pernelor pe care dormi. Acestea trebuie să se muleze după nevoile tale și ale partenerului. Suportul pentru corp în timpul somnului influențează în mare măsură starea ta de dimineață.

Respectă orele de culcare și pe cele de trezire.
Acest orar strict îți va permite să te bucuri de un somn liniștit și de un corp odihnit și sănătos.

Încearcă să dormi cel puțin 7 ore de somn pe noapte. Încearcă să stabilești o rutină a activităților înainte de culcare, chiar dacă e vorba de sarcini simple precum spălatul dinților, exerciții de relaxare, o baie caldă sau urmărirea emisiunii preferate.

Crează-ți un mediu sănătos și calitativ pentru somn. Îmbunătățirea lui ar trebui să fie o prioritate pentru tine.