• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa alegem salteaua potrivita pentru un somn linistit?

Femeie doarme pe salteaFemeie doarme pe saltea

Atunci când vine vorba de o nouă saltea pentru dormitorul dvs, primul aspect de care trebuie să ţineţi cont este stabilirea nivelului de confort dorit sau solicitat de corpul dvs.

Nivelul de confort al saltelelor poate fi moale, mediu şi ferm.

O dată stabilit acest nivel, vă vom prezenta tipurile de saltele existente pentru a vă ajuta să luaţi cele mai potrivite decizii.

Este bine de știut că duritatea saltelei este influenţată şi de greutatea persoanelor care dorm pe saltea.

Saltele tari
Saltelele cu duritate înaltă sunt potrivite persoanelor cu dureri de spate, dar trebuie să aveţi în vedere faptul că aceste saltele pot deveni incomode pentru persoanele perfect sănătoase. În această categorie intră saltelele pe spumă poliuretanică.

Saltele cu nivel mediu de duritate
Saltelele cu nivel mediu de duritate reprezintă cea mai comună alegere în rândul oamenilor care doresc să achiziţioneze o nouă saltea. La această categorie se regăsesc saltelel cu arcuri bloc.

Saltele moi ca fermitate
Acestea sunt foarte confortabile pentru că se mulează pe corp şi atenuează transmiterea mişcărilor, ceea ce le face utile cuplurilor. Sunt indicate persoanelor care resimt dureri musculare. În categoria saltelelor moi intră cele cu memorie şi arcuri individuale / Pocket.

Alegeți salteaua perfectă pentru dvs. și bucurațivă de un somn liniștit și sănătos.