• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu arcuri Bonell – Caracteristici si avantaje

Saltea cu arcuri clasiceSaltea cu arcuri clasiceSaltelele cu arcuri Bonell sunt cela mai răspîndite saltele și au cel mai bun raport preț/calitate. Saltelele cu arcuri tradiționale (Bonell) oferă o durabilitate excelentă și o susținere uniformă. În plus anume o astfel de structură face ca salteaua să fie permanent aerisită. 

Informatii despre salteua clasica

Gaseste mai multe detalii despre aceasta tehnologie de saltele

Arcurile Bonell cu 5 inele tratate electronic, confecționate din sîrmă de 2.2 mm, avînd o înălțime de ~14,5 cm și un diametru de arc de 80/44 mm, sunt legate cu sîrmă elicoidală, formînd o plasă de arcuri ce numară  aproximativ 123 arcuri/mp. Plasa de arcuri este învelită cu un strat de feltru, cu o placă de spumă poliuretanică compactată de 30-40 mm pe fiecare parte și cu un strat de bumbac de calitate superioară pentru fața de vară și un strat de lână pentru fața de iarnă.

Saltelele cu arcuri Bonell pot fi de cîteva tipuri saltele ortopedice standart, cu sistem vară-iarnă sau cu efect de memory.

Saltelele cu arcuri Bonell și cu Memory Foam sunt o bună combinație.

Însăși salteaua este dotată suplimentar cu o fîșie de spămă Memory Foam ce oferă confort extrem şi somn relaxant.  Stratul de memory foam este de 3 cm iar spuma poliuretanică D28 de mare densitate este de 3-4 cm.

Cînd te așezi pe o saltea fermă cu arcuri Bonell senzația de confort este dublată de  o stare perfecta de susținere.
Alege o saltea cu arcuri Bonell și bucurăte de un somn sănătos și liniștit.