• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

E timpul sa schimbi salteaua ortopedica

Poza:SalteaPoza:Saltea

Salteaua nu se cumpără pe toată viață. Are și ea o durabilitate oarecare în timp, dormi pe ea bine cîțiva ani și vrei nu vrei aceasta se deformează, se uzează, și în acel moment trebuie să o schimbi.

Cind schimbi salteaua ortopedica?

În cazul în care folosești o saltea veche și uzată ai dureri de spate, dureri cervicale, dormi prost, te trezesti nervos, te certi cu partenerul etc.

Dacă ai simtomele de mai sus este timpul să arunci salteaua veche și să începi a căuta o saltea pentru tine și partenerul tău:

Iată cîtiva pași care te vor ajuta să faci o alegere mai ușur:

1.    Ce saltea îmi trebuie? – caută informații despre saltele pe bloguri, forumuri, întreabă rudele și prietenii

2.    Unde caut salteaua: caută pe internet, acolo la sigur vei găsi multe site-uri ale producătorilor și importatorilor de saltele. Mergi și în magazine fizice și probează dar atenție: o saltea își arată calitățiile în timp nu în cele 2 minute cît probezi salteaua înfoliată.
3.    Caută avantaje oferite de comercianți: reduceri, transport gratuit, reduceri la produse complementare precum perne, pilote.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta la alegerea unei saltele noi.

Succes la cumpărături și somn ușor!