• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum si ce tip de saltea sa alegi pentru dormitorul tau?

Dormitor cu saltea ortopedicaDormitor cu saltea ortopedica

Salteaua este unul dintre obiectele cele mai utilizate de către noi, din această cauză cumpăraţi o saltea în mod inteligent. De alegerea unei saltele depinde sănătatea şi confortul somnului dvs.

Cum cumperi o saltea ortopedica?

Înainte de a cumpăra o saltea ar trebui să analizaţi problemele de sănătate pentru a vă asigura că veţi cumpăra salteaua necesară şi potrivită pentru dvs. În prezent stilul de viaţă modern vă poate aduce mari dureri de spate, tulburări ale sistemului  sanguin, scolioză.

Pe piaţă există o mare varietate de saltele.

Printre ele se numără:

- Saltelele ortopedice, care dacă sunt corect cumpărate  vor putea să vă reducă durerile sau să prevină apariţia lor. Dacă veţi cumpăra o saltea ortopedică vă veţi putea bucura de un somn odihnitor, într-o poziţie corectă  care să-ţi protejeze coloana.

- Saltea ergonomică. Este o saltea flexibilă, oferă susţinere şi elimină senzaţia de alunecare.

- Saltea medicală. Este o saltea recomandată pentru persoanele care au probleme la nivelul coloanei vertebrale, aceasta este dură  şi rezistentă.

- Saltea cu arcuri. Este o saltea tradiţională care este disponibilă într-o varietate  mare de modele. Arcurele saltelei pot fi din diferite materiale, cel mai des folosit fiind oţelul. Se întîlnesc saltele cu un număr mai ridicat sau mai redus de spire.

- Saltea din poliuretan. Acest tip de saltea conţine spumă poliuretanică a cărei densitate determină  rigiditatea şi elasticitatea suportului. În plus este o saltea destul de rezistentă.

Iată ce trebuie să ştii atunci cînd vrei să cumperi o saltea:

- Cumpără în primul rînd o saltea cu dimensiunea care să se potriviască cu patul dvs. Înainte de a cumpăra salteaua află dimensiunea dormitorului.

- Atrage atenţia de-asemenea la compania de unde vrei să cumperi  salteaua, asigurăte că poate să-ţi garanteze calitatea saltelei.

- Atrage atenţia la materialul saltelei.

Este un aspect foarte important. Optaţi pentru materiale naturale, tratate antistatic şi antibacterian. De-asemenea un lucru important este că salteaua  trebuie să nu stimuleze apariţia transpiraţiei.

- Fii atent la compoziţia internă a saltelei. Saltelele pot fi prevăzute cu arcuri, spumă poliuretanică, aer etc.

- Un alt aspect foarte important este ergonomicitatea, salteaua trebuie să fie elastică dar şi în acelaş timp tare.

- Află dacă compania de unde cumperi îţi oferă garanţie. De obicei se oferă garanţie atît la husă cît şi la miezul saltelei.

- Înainte de a cumpăra salteaua află-i caracteristicile şi comparăle cu cele ale altor saltele din aceaşi clasă. Vei putea să vezi diferenţa astfel sub aspectul preţului, în funcţie de distribuitor sau marcă.

- Cumpără salteaua de la producătorii care îţi asigură proceduri simple de comandă, termeni de plată acceptabili, livrare personală, precum şi  furnizarea serviciilor de asistenţă şi consultare.