• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum trebuie sa alegi salteaua potrivita?

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

Salteaua este unul din cei mai importanți factori ce determină calitatea somnului și odihnei în timpul nopții. Din această cauză, este foarte important să fii atent la cîteva lucruri, atunci cînd alegem salteaua pentru dormitor. Iată care sunt aceste lucruri:

Sfaturi cum sa alegi o saltea ortopedica

Ce recomanda specialistii in dormit!

1. Specialiștii recomandă înlocuirea saltelei o data la 8-10 ani. Astfel vei evita degradarea materialelor și te vei asigura că dormi mereu pe o saltea confortabilă fără denivelări.
2. Atenție la confortul saltelei. Este bine să testezi salteaua pe care o dorești, deoarece sigur nu vrei să investești o sumă mare de bani într-o saltea care nu îți place sau care nu îți oferă confortul de care tu ai nevoie.
3. Nu procura saltele de mâna a doua. Salteaua trebuie să fie nouă și doar a ta.
4. Mai înalt nu înseamnă neaparat mai bun. Astăzi sunt saltele foarte subțiri – cum ar fi cele din spumă poliuretanică sau memory foam. Grosimea unei saltele nu e un indicator pentru cît de comodă sau rezistentă este. Cumpără o saltea optimă pentru pat.
5. Ai alergii? E bine să știi și să ții cont de ele atunci cînd alegi salteaua. Procură o saltea cu husă detașabilă tratată antibacterii și antiacarieni.
6. Dormi singur sau cu cineva? Dacă nu vrei să fii deranjat de mișcările partenerului în timpul somnului, alege o saltea de calitate care nu se va lăsa în  mijloc, nu va transmite mișcările și vă va permite amîndurora să dormiți comod.

FabricaDeSaltele.md propune saltele pentru orice gust și necesitate. Pentru a alege o saltea exact pentru nevoile tale, te așteptăm la noi.