• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele - Pret promotional

Saltele - Pret promotional

Saltele - Pret promotional

Alege un somn sănătos și achită cu 25% mai puțin pentru Saltelele Momory foam de 18cm înălțime de la FABRICADESALTELE.MD, care oferă mai mult confort și o mai mare relaxare. 

Despre FABRICA

Fabrica de Saltele din Chisinau, Moldova

Producem - ca ne pasa!

Lansind aceasta producere, ne-am gindit la tine si la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton sa nu fie comparabil cu cel de import?

Cu aceasta filozofie am pasit primii pasi mai mult de un deceniu in urma, si ne-a reusit.

Acum fabrica noastra de saltele, produce produse cu adevarat de calitate, oferind preturi bune, ca fiecare din noi, sa poata dormi confortabil.

De ce sa aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Saltelele dispun de un pret atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import in primul rind cu pretul de vinzare care este mai mic.

Confectionarea la comanda

Toata gama de saltele poate fi confectionata la comanda, in termen minim posibil de timp, in comparatie cu produsele de import.

Primesti garantie reala, nu doar pe hirtie.

Garantie inseamna nu doar vorbe ci si fapte, in acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care ofera garantie cetatenilor din R. Moldova.

Sustii producatorul autohton!

Procurind un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule in tara, ca oamenii sa aiba salarii la noi acasa.