• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele - Ghidul utilizatorului

Saltele - Ghidul utilizatorului

Despre Fabrica de Saltele. Utile!

Afla orice tip de informatie despre saltelele ortopedice si alte produse pentru camera de dormit.

Alege o saltea ortopedica conform indrumarilor specialistilor.
Fii informat - Dormi sanatos!

Este bine știut că fiecare dintre noi își alege salteaua după propriile preferințe și necesități. Unii preferă saltele cu arcuri, alții fără, cineva iubește saltelele mai dure, iar altcineva cele mai moi.

Saltelele cu arcuri Bonell sunt saltele ce au la bază arcuri din oțel-carbon ce sunt tratate termic. Diametrul de 72-86 mm (în funcție de model) ce sunt unite printr-o sârmă lecuidală de 2,2 mm.

Saltele potriviteSaltele potrivite

Fiecare știe că una dintre cele mai plăcute lucruri a vieții este somnul. Somnul reprezintă o necesitate pentru fiecare din noi și reprezintă un element extrem de important pentru sănătatea noastră.

Beneficii saltele memoryBeneficii saltele memory

Fiecare dintre noi știe că sănătatea noastră depinde în mare măsura de calitatea somnului nostru, iar acesta la rîndul său depinde de suportul, liniștea și confortul oferit corpului nostru, adică de saltea.

 

Saltele Memory PoliuretanSaltele Memory Poliuretan

Saltelele Memory+Poliuretan fac parte din categoria saltelelor fără arcuri, fiind salteaua ce are o duritate dublă. Astfel, salteaua este alcătuită din stratul de memory ce este moale și are o înălțime de 5 cm și stratul de poliuretan ce este mai dur și are o grosime de 13 cm.

Pentru un somn calitativ, fiecare din noi are nevoie de o saltea de înaltă calitate ce va îndeplini atît toate necesitățile și dorințele noastre, cît și caracteristicile de bază ce ar trebui să le satisfacă o saltea. De aceea, pentru a fi sigur în alegerea saltelei, nu uita să te asiguri că aceasta urmărește unele caracteristici principale, cum ar fi:

Saltea rulouSaltea rulou

Salteaua rulou sau topper salteaua este creata pentru toti cei care au probleme cu somnul din cauza saltelei invechite, din cauza unei saltele prea ferme, pentru cei care dorm pe canapea sau pe un pat extensibil incomod.

Pocket Spring SystemPocket Spring System

Saltelele Pocket Spring sau saltelele cu arcuri individuale ofera o mai mare rezistenta si durabilitate avand proprietati ergonomice, ortopedice si anatomice, in acelasi timp fiind foarte flexibile si confortabile.

Pat si saltea ortopedicaPat si saltea ortopedica

Salteaua este un accesoriu important pentru pat, de tipul, calitatea si caracteristica saltelei alese va depinde calitatea somnului si sanatatea spatelui. Pe piata poti gasi o varietate mare de tipuri de saltele. Iata care sunt cele mai cunoscute: