• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele Anatomice - Detalii

Saltele Anatomice - Detalii

Caracteristicile saltelelor anatomice si ortopedice

Ce este o saltea anatomica

Ce zic specialistii despre saltelele cu fermitate mica
Detalii despre saltelele ortopedice

Saltea memory foamSaltea memory foam

O saltea cu memory foam este o saltea de lux, care oferă confort și o susținere optimă pentru spate. Atunci cînd mergeți la magazine este foarte bine să atrageți atenția la cîteva criterii importante care vor răspunde de calitatea saltelei.

Imagine saltea cu arcuriImagine saltea cu arcuri

Patul și salteaua au fost inventate cu foarte mult timp în urmă. De la saltele din piele de capră umplute cu apă, trestie, paie , lână, pene sau bumbac, am ajuns să avem saltele cu arcuri, saltele poliuretanice, saltele cu memorie. Astăzi am hotărît să vorbim despre saltelele cu arcuri, caracteristici, tipuri, avantaje și dezavantaje ale acestora.

Saltele din spuma poliuretanicaSaltele din spuma poliuretanica

Saltelele fără arcuri sau saltelele poliuretanice, sunt aztăzi populare datorită avantajelor pe care le posedă. Spre deosebire de saltelele cu arcuri, care se bazează pe arcuri pentru a sprijini o persoană, cele fără arcuri nu includ puncte de presiune.

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

Salteaua este unul din cei mai importanți factori ce determină calitatea somnului și odihnei în timpul nopții. Din această cauză, este foarte important să fii atent la cîteva lucruri, atunci cînd alegem salteaua pentru dormitor. Iată care sunt aceste lucruri:

Somnul pe o saltea ortopedicaSomnul pe o saltea ortopedica

Mulți dintre noi la alegerea unei saltele ne confruntăm cu problema achiziționării unei saltele moi sau tari. Pentru o alegere corectă specialiștii recomandă probarea saltelei înainte de achiziționare, alege o saltea care îți place și este comodă. În continuare îți prezentăm cîteva caracteristici principale a saltelelor tari și moi.

Saltele cu arcuri PocketSaltele cu arcuri Pocket

Saltelele pocket spring au fost introduse pe piață prima oară în anul 1901, de către firma britanica VI-Spring.. Arculetele Pocket / individuale sunt o nouă tendință a pieței în saltelele cu arcuri. Acestea sunt ambalate fiecare într-un saculeț separat de celelalte, nu sunt legate între ele, astfel acționînd independent.

Saltea cu arcuri clasiceSaltea cu arcuri clasiceSaltelele cu arcuri Bonell sunt cela mai răspîndite saltele și au cel mai bun raport preț/calitate. Saltelele cu arcuri tradiționale (Bonell) oferă o durabilitate excelentă și o susținere uniformă. În plus anume o astfel de structură face ca salteaua să fie permanent aerisită. 

Perna ortopedicaPerna ortopedica

Nimic nu te ajută să îți începi ziua mai bine decît un somn bun în timpul nopții. Pernele au impact nu doar asupra calității somnului tău, ci și a modului sănătos în care te odihnești și îți recapeți puterile pentru o nouă zi de muncă.

Bebelus pe salteaBebelus pe saltea

Formarea corectă a coloanei vertebraleși calitatea somnului sunt elemente de bază pentru asigurarea dezvoltării sănătoase a copilului tău. Bebelușul petrece practic mai mult de jumătate de zi în pătuc, din această cauză trebuie să acorzi o mare atenție atunci cînd alegi salteaua.

Saltele MEMORY FOAMSaltele MEMORY FOAM

O saltea cu memory este o saltea care promite un confort inegalabil și care, de a lungul timpului, păstrează în mod minunat această promisiune. O saltea memory are la bază două mari proprietăți este anatomică: se adaptează complet la forma corpului și este ortopedică: oferă suport perfect pentru coloana vertebrală.