• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Caracteristicile Saltelelor cu arcuri Pocket

Saltele cu arcuri PocketSaltele cu arcuri Pocket

Saltelele pocket spring au fost introduse pe piață prima oară în anul 1901, de către firma britanica VI-Spring.. Arculetele Pocket / individuale sunt o nouă tendință a pieței în saltelele cu arcuri. Acestea sunt ambalate fiecare într-un saculeț separat de celelalte, nu sunt legate între ele, astfel acționînd independent.

Ce este o saltea cu tehnologia Pocket?

Designul avansat permite fiecărui arculeț să reducă deranjul potențial generat de mișcările partenerului, astfel încît dumneavoastră să beneficiați de un somn odihnitor.

Acest gen de saltea compusă din arcuri împachetate individual, asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale și oferă un somn sănătos pe tot parcursul nopții.

Calitatea unei saltele cu arcuri individuale depinde de cîțiva factori precum:


-    Numărul arcurilor – Numarul de arcuri într-o saltea pocket de dimensiunile 150cm x 200cm, poate avea minim 600 de arcuri împachetate individual și maxim 2000. O saltea pocket spring cu un numar de arcuri mai mare, se va adapta mai bine formelor corpului tău, deoarece diametrul arcurilor este mai mic. Însă e bine să știți că numărul de arcuri influențează și prețul.

-    Grosimea arcurilor – Saltelele pocket cu un număr mai mic de arcuri împachetate individual, vor avea arcuri cu un diametru mai mare. Însă moliciunea saltelei va fi dată de grosimea arcurilor, ci nu de diametrul acestora. Astfel cu cît arcul este mai subțire cu atît este și mai moale. Pe de altă parte cu cît grosimea arcului este mai mare, cu atît suportul oferit este mai mare.

Structura saltelei Pocket-Spring oferite de FabricaDeSaltele.md:

-    arcuri învelite în săculeți de stofă moale
-    într-o saltea dublă sunt cca. 800 arculeţe, iar în una de o persoană cca 400 de arcuri
-    strat de poliuretan de 4 cm grosime cu densitatea de 28 kg./mc. ;
-    husa saltelei detașabilă și lavabilă, este compusă dintr-un material rezistent cu compoziție de bumbac în amestec, matlasat cu vata anti-alergică
-     aerisirea saltelei se face pe tot perimetru saltelei
-    Înălțimea saltelei 23-24 cm

Spuneți adio, nopților neliniștite și bun venit, confortului regal cu ajutotul Saltelelor cu Arcuri Pocket!