• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Specificatii saltele ortopedice & anatomice

Specificatii saltele ortopedice & anatomice

Caracterisiticile saltelelor orotopedice!

Gasiti detalii despre toate tipurile de saltele.

Informatii utila inainte de a achizitiona o saltea ortopedica.
Pentru detalii, contactati echipa noastra!

Saltele cu fermitate inaltaSaltele cu fermitate inalta

Înainte de a achiziționa o saltea fermă, asigurați-vă că aceasta se potrivește pentru necesitățile dvs. Saltelele cu fermitate înaltă oferă un sprijin sporit pentru spate, nu se lasă după greutatea corpului dvs și poate susține greutăți mari.

Cum alegi salteaua?Cum alegi salteaua?

Salteaua este elemementul cheie din dormitor, anume de acest element depinde buna dispoziție și energia pe care o avem dimineața. Dacă ești în căutarea unei saltele noi atunci ar trebui să iei în calcul cîteva criterii importante.

Pat cu somieraPat cu somiera

Specialiștii spun că un pat de calitate este definit de bază pe care o are. Un pat cu o bază de calitate și salteua se influentează reciproc. Folosind o saltea pe un pat cu somieră vei obține cel mai înalt grad de confort și vei mări durata de viață a saltelei.

Model de pat platformaModel de pat platforma

Patul platformă – este o piesă de mobilier interesantă, care se practică în general pentru amenajarea unui dormitor minimalist. Patul platformă se deosebește de patul tradițional datorită construcției sale diferite.

Mirosul urit de la o salteaMirosul urit de la o saltea

Ai procurat o saltea nouă și nu poți dormi pe ea? Te deranjează mirosul înțepător și neplăcut? Motivele sunt următoarele:

Inaltimea salteleiInaltimea saltelei

Înălțimea saltelei ortopedice este un criteriu foarte important de care trebuie să ții cont atunci cînd alegi un model sau altul de saltea. Spre exemplu saltele cu arcuri au o înălțime standartă de 18, 20 și 22 cm. Pentru saltelele de o persoană se recomandă înălțimea de 18 sau 20 cm, și 22 cm pentru o saltea king-size.

Cum dormi pe slteaCum dormi pe sltea

Somnul răspunde de sănătatea noatră și de starea de spirit din fiecare zi. Cea mai importantă măsură de menținere a sănătății și calității somnului este păstrarea unui tipar al orelor de dormit în toate cele șapte zile ale săptămânii. Este important să știi că nu-i bine să dormi nici prea mult nici prea puțin. Specialiștii recomandă un orar de 7-8 ore de somn în dependență de fiecare individ în parte.

Lengeria de patLengeria de pat

Lenjeria utilizată în fiecare seară se murdărește în mod normal. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui schimbată în mod regulat. Nu contează dacă ai făcut duș înainte de somn sau nu, lenjeria de pat se va murdări oricum fiind utilizată în fiecare zi.

Saltelele Memory Foam sunt un produs nou pe piața Republicii Moldova, astfel la alegrea unei astfel de saltea trebuie luați în calcul 5 factori importanți:

Saltea clasica BonellSaltea clasica Bonell

Saltelele Clasice sunt genul de saltele potrivite pentru categoria de consumatori aflați în căutarea unor produse pentru care raportul calitate-preț să fie foarte bine echilibrat. Nu degeaba, în prezent, linia de saltele normale clacice cu arcuri bloc se numară printre cele mai răspîndite din lume. Calitatea saltelelor cu arcuri bloc este dată de calitatea plasei de arcuri, numărul acestora și alte straturi adiționale.