• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Inaltimea saltelei ortopedice. Cum aleg?

Inaltimea salteleiInaltimea saltelei

Înălțimea saltelei ortopedice este un criteriu foarte important de care trebuie să ții cont atunci cînd alegi un model sau altul de saltea. Spre exemplu saltele cu arcuri au o înălțime standartă de 18, 20 și 22 cm. Pentru saltelele de o persoană se recomandă înălțimea de 18 sau 20 cm, și 22 cm pentru o saltea king-size.

Care este inaltimea salteli potrivite.

Pentru saltelele fără arcuri, din poliuretan sau cu strat de memory foam nu există un standart oarecare, poți alege și o saltea de o înălțime mai mică spre exemplu 15 cm confortul va fi același ca la o saltea de 20 cm înălțime.

Totul depinde de calitatea și densitatea spumei memory sau poliuretanice.

Pentru pătucurile copiilor nu sunt necesare saltele înalte, aici putem vorbi de o înălțime de 10 cm pentru o saltea din poliuretan și 13 sau 15 cm pentu o saltea cu arcuri.

Atunci cînd mergi să alegi o saltea intereseazăte de consultant care va fi înălțimea saltelei și încearcă salteaua propriu zisă pentru a înțelege dacă această răspunde necesităților tale.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!