• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Sfatul producătorului de saltele

Sfatul producătorului de saltele

Cele mai mici detalii despre saltele

Saltea din poliuretanSaltea din poliuretan

Ce este poliuretanul? Poliuretanul este o spumă/burete cu diferite densități ce fac din respectiva saltea o saltea ortopedică sau o saltea superortopedică. Poliuretanul este un produs sintetic 100 % si este potrivit în special pentru persoanele alergice.

Saltea ortopedica cu arcuriSaltea ortopedica cu arcuri

Salteaua pe care dormim seara de seara este un element cu o influenta mare asupra sănătății și stării noastre de dimineață.

Saltea aditionalaSaltea aditionala

Ai o canapea veche sau care nu este comodă și nu poți dormi pe ea liniștit? Acum poți transforma canapeaua într-o suprafață comodă, moale sau ferma, perfectă pentru somn, care îți va oferi un somn sănătos noapte de noapte și te va ajuta să te trezești odihnit și relaxat.

Saltea cu arcuri individualeSaltea cu arcuri individuale

Un somn bun și liniștit este dat în primul rînd de calitatea saltelei patului tău. Astfel gama de saltele oferită de FabricaDeSaltele.md satisface și pretențiile celui mai exigent client.

Husa pentru salteaHusa pentru saltea

O husă de saltea din materiale de calitate și matlasată poate mări durata de utilizare a unei saltele cu cel puțin 50% față de durată de exploatare fără protecție (mătlasare). 

Saltea cu husa detasabilaSaltea cu husa detasabila

O saltea potrivită este ca o siguranță pentru un somn sănătos și confortabil. Atunci cînd începi căutările trebuie să iei în calcul cîteva momente extrem de importante.

Dormitor cu saltea ortopedicaDormitor cu saltea ortopedica

Salteaua este unul dintre obiectele cele mai utilizate de către noi, din această cauză cumpăraţi o saltea în mod inteligent. De alegerea unei saltele depinde sănătatea şi confortul somnului dvs.

Saltele pentru dureri de spateSaltele pentru dureri de spate

O saltea nu corect aleasă sau o saltea necalitativă nu doar că provoacă insomnii, ci poate duce pînă la dureri generale și boli ale coloanei vertebrale. Ba mai mult decît atît, pentru cei care suferă deja de o boală de spate sau care au suferit o intervenție chirurgicală la spate, salteaua de pat și poziția din timpul somnului condiționează vindecarea.

Saltele ortopediceSaltele ortopedice

În prezent, datorită tehnologiilor moderne de producere a saltelelor ne putem bucura de saltele de calitate cu efect ortopedic. Anume aceste saltele permit coloanei vertebrale să rămînă dreapta în timpul somnului.

Femeie doarme pe salteaFemeie doarme pe saltea

Ca orice lucru sau obiect salteaua pe care dormim noapte de noapte are un termen limită de utilizare și exploatare.
Specialiștii spun că o saltea trebuie folosită maxim 10 ani, deoarece folosirea saltelei o perioadă mai mare de 10 ani are efecte negative asupra sănătății.