• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Intretinere saltelei ortopedice

Intretinere saltelei ortopedice

Sfaturi despre cum intretii saltelele

Pentru o perioada mai indelungata de exploatare a saltelei, este recomandata intretinerea corecta ale acestora

Detalii tehnice despre saltelele ortopedice
Sfaturi de la expertii in saltele ortopedice

În timpul zilei fiecare din noi este expus la oboseală și situații stresante. De aceea, este extrem de important ca în timpul somnului corpul nostrum să se bucure de o relaxare corespunzătoare și să se încarce cu energie

La fel ca și toate celelalte lucruri pe care le deținem fiecare din noi, cum ar fi locuința, hainele, mobila, etc., salteaua pe care dormim trebuie să fie îngrijită corespunzător. Atunci când o saltea nu este întreținută corect, aceasta își poate pierde proprietățile și se poate deteriora mult mai rapid.

Husa de protectie salteaHusa de protectie saltea

Salteaua ta are nevoie de protectie pentru ati oferi cit mai multe nopti relaxante si sanatoase. O husa de protectie corect aleasa poate prelungi durata de viata a saltelei cu cca 30%, o fereste de praf, umezeala si pete.

Simptome acarieniSimptome acarieni

Acarienii reprezinta sursa majora de alergeni din praful de casa, acestia determinand aparitia simptomelor de alergie si a problemelor respiratorii. Acestea sunt organisme microscopice, cu dimensiuni de 1/3mm, care se hranesc cu particule de piele.

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

Este extem de important sa dormi bine in timpul noptii, dimineata te trezesti plin de energie si dispozitie buna. Din pacate, multi dintre noi cunosc si acel sentiment cind te trezesti obosit, fara puteri. Din fericire, exista solutii care te pot ajuta sa ai un somn sanatos si adinc.

Bebelus doarme cu parintii pe salteaBebelus doarme cu parintii pe saltea

Dormitul împreună cu bebelușul reprezintă un factor care se poate dovedi benefic petru sănătatea celui mic, dar și un adevărat pericol, dacă nu sunt respectate cîteva măsuri de siguranță esențiale.

Saltea pentru coloana vertebrala corectaSaltea pentru coloana vertebrala corecta

Secretul unui somn sănătos și adînc este alegerea unei saltele ortopedice perfecte. O saltea aleasă necorespunzător poate duce la dereglări ale somnului și o susținere incorectă a corpului în timpul somnului care duce la apariția unei serii întreagi de probleme legate de coloana vertebrală, oboseală, dureri de cap, etc.

Husa pentru salteaHusa pentru saltea

Husa saltelei și materialul acesteia este un indicator import al calității saltelei. Aceasta determină temperatura corpului în timpul somnului, cantitatea de sudație gradul de igienă, ventilația saltei și capacitatea de a-i curăța suprafața.

Curatare salteaCuratare saltea

Indiferent de tipul saltelei trebuie să te asiguri că timpul petrecut în pat este de calitate și este sănătos. Procurarea unei noi saltele este o investiție costisitoare și de lungă durată, însă o exploatare nerațională a saltelei poate duce la micșorarea vieței acesteia.