• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

5 masuri de siguranta ce trebuie sa le iei atunci cind dormi cu bebelusul

Bebelus doarme cu parintii pe salteaBebelus doarme cu parintii pe saltea

Dormitul împreună cu bebelușul reprezintă un factor care se poate dovedi benefic petru sănătatea celui mic, dar și un adevărat pericol, dacă nu sunt respectate cîteva măsuri de siguranță esențiale.

Cit de periculos este sa dormi cu bebelusul pe saltea

-    Oferă-i bebelușului propriul său spațiu de dormit - instalează patucul alături de dormitorul tău. În felul acesta, vei fi mereu aproape atunci cînd micuțul va începe a plînge, îl vei liniști rapid și se va putea întoarce imediat la somn.

-    Înainte de a culca bebelușul lîngă tine, asigură-te că acesta nu are nicio posibilitate de a se rostogoli ajungînd în afara patului. Verifică să nu existe vreun spațiu gol între perete și salteaua patului. De asemenea ai grijă și la salteaua patului! Dacă salteaua este prea moale, sunt șanse mari ca bebelușul să se sufoce sau să se rostogolească spre tine, nemaiavînd spațiu pentru a respira.

-    Așează bebelușul pe spate, nu pe lateral.

-    Nu dormi cu bebelușul în același pat dacă partenerul a fumat sau a consumat alcool. De asemenea, dacă ai luat medicamente care te vor atrage la somn profund, indicat este să culci micuțul în pătuc.

-    Nu lăsa bebelușul nesupravegheat în pat!

O singură clipă de neatenție este suficientă pentru că sănătatea copilului să fie pusă în pericol atunci cînd este lăsat nesupravegheat sau nu se iau măsurile necesare de siguranță pentru patul de adulți.

Atunci cand dormi cu bebelușul, dar urmează să te trezești mai repede decît el și să fii nevoită să îl lași singurel, poziționează un grilaj împrejurul patului pentru a evita căderea acestuia.

Pentru a alege o saltea optimă și pentru tine și pentru bebelușul tău FabricaDeSaltele.md te așteaptă!