• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Specificul saltelelor ortopedice

Specificul saltelelor ortopedice

Saltelele ortopedice in cele mai mici detalii

Informatii despre diversitatea de modele de saltea

Specificatii tehnice ale saltelelor
Cum sa intretii salteaua ortopedica

Arcuri independenteArcuri independente

Arcuri independente sau cum mai sunt ele numite arcuri individuale sau Pocket – sunt arcurile din oțel (tratat termic) împachetate într-un buzunar din material textile, complet independent de celalalte arcuri. Aceste arcuri elimină practic orice presiune sub corpul dvs.

Modele de salteleModele de saltele

Specialiștii împart saltelele în două mari categorii: cu structură interioară cu arcuri de tip plasă sau împachetatate individual şi cu structură interioară fără arcuri, din spumă poliuretanică sau Memory Foam.

Model de salteaModel de saltea

Salteaua este o achiziție destul de importantă și pe un termen destul de mare ( 5, 7 sau chiar 10 ani). Din acest motiv este foarte important să alegi o saltea de calitate, confortabila și de dimensiunile potrivite.

Poza:SalteaPoza:Saltea

Salteaua nu se cumpără pe toată viață. Are și ea o durabilitate oarecare în timp, dormi pe ea bine cîțiva ani și vrei nu vrei aceasta se deformează, se uzează, și în acel moment trebuie să o schimbi.

Rotirea salteleiRotirea saltelei

Dacă ai reușit să alegi o saltea nouă exact pentru necesitățile tale, următoarea grija este întreținerea corectă a acesteia și de a-i mări durata de viață.

Femeie doarme pe salteaFemeie doarme pe saltea

Atunci când vine vorba de o nouă saltea pentru dormitorul dvs, primul aspect de care trebuie să ţineţi cont este stabilirea nivelului de confort dorit sau solicitat de corpul dvs.

Husa de protectie salteaHusa de protectie saltea

Calitatea saltelelor este foarte importanta pentru a beneficia de un somn liniștit și în același timp pentru sănătatea ta. Odată ce beneficiezi de o saltea de calitate, trebuie să știi că aceasta trebuie întreținută și aerisită corespunzător. Aceste lucruri se pot face doar cu ajutorul unei huse de protecție.

Rotire saltea ortopedicaRotire saltea ortopedicaO saltea curată îți îmbunătățește somnul și are o perioadă mai mare de viață. Husa de protecţie protejează salteaua de lichide şi previne apariţia acarienilor pentru că se poate igieniza foarte uşor prin spalare, ori de câte ori este nevoie.

Perna Memory FoamPerna Memory Foam

Pernuțele Memory Foam au la bază spuma vasco-elastică foarte confortabilă care prea perfect conturul capului și gîtulu și care vă oferă suport ergonomic bine echilibrat.

Saltele si perneSaltele si perne

Produsele destinate somnului trebuie să fie potrivite, pentru un somn liniștit și adînc. Deoarece efectele unui somn deficitar sau agitat ne pot afecta serios sănătatea și randamentul nostru de zi cu zi.