• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Husele de protectie si importanta lor pentru saltea

Husa de protectie salteaHusa de protectie saltea

Calitatea saltelelor este foarte importanta pentru a beneficia de un somn liniștit și în același timp pentru sănătatea ta. Odată ce beneficiezi de o saltea de calitate, trebuie să știi că aceasta trebuie întreținută și aerisită corespunzător. Aceste lucruri se pot face doar cu ajutorul unei huse de protecție.

Husa de protectie pentru saltea

Aceasta are un rol important protejează salteaua foarte bine și ai posibilitatea să speli husa ori de cîte ori consideri că e necesar.

Foarte important ca husele să fie confecționate din materiale de calitate și antialergice, care să protejeze salteaua de acarieni care traiesc și se înmulțesc în intertorul saltelei neaerisite.

Pentru a evita ca acarienii să pună stăpînire pe saltea, este importantă ventilația în interiorul saltelei, care se realizează atunci cînd structura saltelei permite trecerea liberă a aerului în interior.

Cu cît suprafața ventilată din interior este mai mare, cu atît reducem mai mult umezeală din saltele.

Folosind o husă de protecție, vei reuși să ai o saltea curată de fiecare dată, deoarece se scoate și se spală foarte ușor.