• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Sfatul tehnologului de saltele

Sfatul tehnologului de saltele

Tehnologia saltelelor ortopedice

Afla ce zice tehnologul despre saltelele ortopedice

Cele mai mici detalii despre saltelele produse de fabrica noastra
Gaseste mai multa informatii despre toate modelele de saltele

Poza: Saltea ortopedicaPoza: Saltea ortopedica

FabricaDeSaltele.md vine cu solutii pentru cerintele fiecarui client. Astfel la noi poti gasi saltele ortopedice in stoc si la comanda dupa orice dimeniune si necesitate.

Saltea clasicaSaltea clasica

Calitatea unei saltele nu depinde doar de grosime. Calitatea saltelei depinde in special de calitatea materialelor din care este confectionata. Astfel nu va avintati sa cheltuiti multi bani si sa alegeti o saltea foarte inalta.

Saltea pentru copiiSaltea pentru copii

O saltea de calitate ii va oferi copilasului tau un mediu confortabil pentru odihna si ii va permite o dezvoltare osoasa normala si sanatoasa. De-asemenea, o saltea aleasa corect, va proteja micutul de accidentari si va reduce riscul de sindrom al mortii subite la sugari.

Dormitor cu salteaDormitor cu saltea

Ai ajuns in momentul in care trebuie sa schimbi salteaua veche si nu stii de la ce sa o incepi? Urmeaza urmatorii 3 pasi si totul iti va parea mult mai simplu.

Pat cu salteaPat cu saltea

Un somn sanatos ajuta sa mentii mereu corpul tau tinar, in forma si plin de energie pentru provocarile de zi cu zi pe care le ai. In cazul in care te trezesti cu dureri de spate, umeri, solduri, git sau te trezesti mai obosit decit te-ai culcat trebuie sa iei masuri pentru ati imbunatati mediul de dormit.

Pozitie corecta a gituluiPozitie corecta a gitului

Daca te trezesti cu dureri de git si ceafa atunci e timpul sa schimbi perna. Indiferent de pozitia in care dormi, perna trebuie sa sustina gitul corect astfel, incit dimineata sa te trezesti implinit si plin de forte.

Cuplu pe saltea ortopedicaCuplu pe saltea ortopedica

Somnul este important, el influenteaza starea noastra generala de sanatate. In medie petrecem o treime din viata dormind, astfel este nevoie sa dormim intr-un mediu cit mai sanatos si confortabil. Orele de somn difera de la o virsta la alta, totusi cite ore trebuie de dormit pentru a ne simti in timpul zilei cit mai bine si plini de forta?

Somnul in dormitorSomnul in dormitor

Dormitorul trebuie sa ne ofere un spatiu confortabil si relaxant pentru a ne odihni si incarca de puteri in fiecare seara.  Spatiile neinghesuite, aerisite sunt printre cele mai potrivite atunci cand vine vorba de odihna corespunzatoare.

Intretinerea salteleiIntretinerea saltelei

Ca orice produs, la fel si salteaua se va deteriora in timp. Insa pentru ai prelungi durata de viata trebuie sa stii cum sa intretii corect. Daca doresti  o uzura uniforma specialistii recomanda rotirea periodica a saltelei, de pe o parte pe alta si de la picioare la cap (2-3 ori pe an).

Saltea din bureteSaltea din burete

Persoanele cu greutate mare mereu au avut probleme cu alegerea pieselor de mobilier si in special a patului si a saltelei de dormit. Multe persoane supraponderale sau obeze, chiar daca isi doresc sa se odihnesca noaptea, isi fac griji in ceea ce priveste comoditatea saltelei pe care o vor achizitioana.