• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Sunt recomandate saltelele din spuma, persoanelor cu greutate mare?

Saltea din bureteSaltea din burete

Persoanele cu greutate mare mereu au avut probleme cu alegerea pieselor de mobilier si in special a patului si a saltelei de dormit. Multe persoane supraponderale sau obeze, chiar daca isi doresc sa se odihnesca noaptea, isi fac griji in ceea ce priveste comoditatea saltelei pe care o vor achizitioana.

Care saltele se recomanda persoanelor cu greutate mare?

In general saltelele cu arcuri sunt o optiune potrivita pentru persoanele cu greutate mare, dar nu pe mult timp, deoarece se deterioreaza, cedeaza rapid facind ca arcurile sa iasa.

Lasand la o parte saltelele cu arcuri, exista ideea ideala pentru persoanele supraponderale, saltele din spuma poliuretanica cu sau fara strat de spuma memory foam.

Alegerea se face in dependenta de preferinte, saltelele doar din spuma poliuratenica sunt mai ferme iar cele cu strat de memory sunt mai moi adaptinduse dupa linia si forma corpului.

Daca te vei informa vei descoperi ca saltelele din spuma au densitate si fermitate diferita. Acesti doi indici nu inseamna acelasi lucru. O saltea cu o densitate mare poate fi moale sau invers. Persoanelor supraponderale li se potrivesc mai bine saltelele dense si ferme.

In general, saltelele de calitate au densitate mare.

Astfel atunci cind alegi o saltea din spuma informeazate despre densitatea acesteia.

Daca apreciezi durabilitatea si confortul nu trebuie sa te ingrijoreze pretul deoarece sanatatea si odihna ta sunt nepretuite.