• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele pentru dormitor

Saltele pentru dormitor

Cum alegi o saltea ortopedica?

Diversitate de modele pentru dormitor

Sfaturi uitile de la specialistii in dormit
Caracteristici tehnice ale saltelelor

Testare saltea ortopedicaTestare saltea ortopedica

Fericirea începe în dormitor, de la un somn bun și o saltea de calitate. Din această cauză atunci cînd te hotărăști să procuri o saltea nouă sfatul nostru este testarea. Testarea saltelei te va face să alegi o saltea optimă pentru tine și partenerul tău. În continuare îți oferim 5 reguli de aur pe care trebuie să le iei în calcul cînd mergi să alegi o saltea:

Saltele pentru copiiSaltele pentru copii

Salteaua este un elemen extrem de important ce influențează nu doar somnul copiilor ci și sănătatea acestora. Este bine să știți că salteua trebuiește aleasă luînd în considerație vîrsta copilului.

Somnul pe salteaSomnul pe saltea

Specialiștii spun că de obicei omul se mișcă în medie de 285 de ori pe noapte. Din această cauză în timpul somnului avem trei tipuri de bază de dormit: pe burtă, pe spate și pe o parte. Dar există și un al patrulea tip de dormit care este cel furtunos, în care persoana se mișcă pe tot parcursul somnului.

Domnisoara pe salteaDomnisoara pe saltea

Atunci cînd cumperi o saltea trebuie să iai în calcul cîteva criterii principale pentru o alegere perfectă.

Saltea cadouSaltea cadou

Ai o ocazie specială în familie și nu știi ce cadou să faci? Te-ai săturat de cadourile plictisitoare? Ce ai zice să faci cadou o saltea? O saltea poate să fie un cadou foarte special, mai ales pentru cei nou căsătoriți, pentru cei ce și-au .procurat recent o saltea, pentru cei ce au o saltea veche sau pentru cei ce au dureri de spate.

Saltele ortopediceSaltele ortopedice

Pe piața Republicii Moldova există o mulțime de producători sau importatori de saltele. Și atunci cînd dorești să procuri o saltea te trezești în fața unei dileme. În acest articol am hotărît să vă facem o mică descrie despre noi, și să vă răspundem la întrebarea „De ce să alegeți o saltea de la noi?‟

Saltele pentru patucSaltele pentru patuc

Indiferent despre ce obiect sau lucru merge vorba, copiii merită tot ce este mai bun. Iar cînd vine vorba de somnul celor mici, grija părinților față de acest lucru trebuie să fie și mai mare.

Modele de saltele ortopediceModele de saltele ortopedice

Fiecare saltea are cîteva proprietăți importante pe care fiecare din noi trebuie să le cunoască. Este bine să știți că o saltea cu o elasticitate optimă va susține în mod corect toate părțile corpului. Grosimea unei saltele optime trebuie să fie minim de 15 cm, iar lungimea să fie cu cel puțin 10 cm mai mare decît înălțimea persoanei care o va folosi.

Cuplu pe salteaCuplu pe saltea

Dacă va-ți hotărît să vă schimbați salteaua la sigur vați pus întrebarea dacă ar trebui să achiziționați o saltea cu arcuri tradițională sau una cu Memory Foam. Desigur că răspunsul îl găsiți doar dvs. și depinde de gusturile și nevoile fiecăruia.
În continuare vă oferim o listă de diferențe din aceste două tipuri de saltele, însă alegerea rămîne la discreția dvs.