• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa alegi salteaua in functie de stilul de dormit?

Somnul pe salteaSomnul pe saltea

Specialiștii spun că de obicei omul se mișcă în medie de 285 de ori pe noapte. Din această cauză în timpul somnului avem trei tipuri de bază de dormit: pe burtă, pe spate și pe o parte. Dar există și un al patrulea tip de dormit care este cel furtunos, în care persoana se mișcă pe tot parcursul somnului.

Cum gasesc salteaua preferata din mai multe modele

Nici un studiu din lume, nici un specialist nu ne va putea spune care este salteaua potrivită pentru noi.

Putem să ne documentăm, să ne gandîm la felul în care dormim, să probăm salteaua și astfel să facem alegerea care considerăm noi că este cea mai potrivită.

1.    Dormitul pe spate necesită o saltea fermă, care să ofere spatelui o suprafață dreaptă.

2.    Dormitul pe burtă de-asemenea necesită o saltea cu o duritate înaltă, dar care să ofere o zonă de amortizare a presiunii în zona umerilor și a șoldurilor.

3.    Dormitul pe o parte necesită o saltea care să interacționeze cu zona de tensiune creată de către curbura naturală a corpului în timp ce se întoarce de pe o parte pe alta.

4.    Dormitul furtunos și agitat – necesită o saltea care să se adapteze tuturor modurilor de dormit, fără a crea un disconfort celui care doarme.

Pentru a face o alegerea corectă specialiștii recomandă să probați salteaua înainte să o procurați.
Pentru intrebari legate de selectia unei saltele, nu ezitati sa ne contactati!