• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Diversitate saltelei ortopedice

Diversitate saltelei ortopedice

Informatii utile despre saltelele ortopedice

Află mai multe sfaturi cum să înteții o saltea cu arcuri.

Așa cum știm deja, somnul este un factor important ce influențează sănătatea noastră. Astfel, pentru o bună odihnă, fiecare din noi are nevoie de o saltea ce oferă o susținere corespunzătoare.

Unele dintre cele mai procurate saltele sunt cele pe bază de arcuri.

Acestea, la fel ca și cele fără arcuri, necesită o întreținere de calitate. Pentru aceasta, trebuie să respecți unele reguli de bază:

Saltelele Pocket sumnt saltele cu arcuri individuale ce sunt satele atât ortopedice, cât și anatomice.

Acestea oferă un grad înalt de confort și asigură o independență față de mișcările partenerului de somn. Arcurile au un diametru de 56 mm și sunt învelite fiecare în săculeț aparte.

Acest tip de saltele au un șir de avantaje, cum ar fi:

Așa cum știm deja, atunci când achiziționăm o saltea putem găsi pe piață diverse modele și tipuri de saltele. De asemenea, știm și că acestea se clasifică în saltele cu arcuri și cele fără arcuri (pe bază de spumă). De aceea, astăzi am decis să vă prezentăm tipurile saltelelor cu arcuri Bonell și câteva caracteristici ale acestora, iar în următorul articol vă vom vorbi despre celelalte tipuri de saltele cu arcuri.

Obiceiuri somnObiceiuri somn

Fiecare din noi are zile sau chiar perioade în care este greu să avem parte de un somn bun și calitativ, însă pentru a le evita avem nevoie de a efectua unele acțiuni, ce treptat vor deveni obiceiuri. Acestea te vor ajuta să eviți insomnia și să profiți de un somn plăcut. Astfel, iat ce poți face.

Mituri despre somnMituri despre somn

Miturile apar odată cu lucrurile de care sunt legate, astfel somnul la fel are cîteva dintre acestea. De aceea, am decis să enumerăm cîteva dintre acestea, cît și verdictul oamenilor de știință.

Somnul poate fi recuperat

La fel cu nu putem recupera orele pierdute sau starea de foamete dintr-o anumită zi, la fel nu putem recupera nici somnul. Astfel unul dintre cele mai răspîndite mituri este că putem recupera somnul, cum ar fi la sfîrșit de săptămînă

Lucruri pentru un somn linistitLucruri pentru un somn linistit

Cu toții știm că somnul joacă un rol extreme de important atât pentru sănătatea noastră, cât și pentru funcționarea corectă și optima a organismului nostrum. În momentul în care dormim, noi nu doar acumulăm energie pentru o nouă zi, dar și ne relaxăm, uitând de stres. Însă, există o mulțime de lucruri ce pot afecta calitatea și sonfortul de care ar trebui să ai parte în timpul nopții. În acest mod, pentru a avea un somn liniștit și calitativ, trebuie să urmezi lucruri, cum ar fi:

Fiecare dintre noi își petrece aproape o treime din viață dormind. De aceea, calitatea somnului de care avem parte reprezintă primul lucru care ar trebui să ne preocupe cel mai mult, deoarece doar datorită unui somn bun putem menține într-o formă bună atît aspectul fizic, cît și cel moral. Astfel, există un șir de factori ce contribuie la garantarea unui somn sănătos și ideal. Printre acești factori se numără salteaua și caracteristicile acestea, suportul saltelei, modul în care aceasta susține corpul, perna, așternuturile pe care dormim, etc.

 Avantajele saltelelor cu arcuriAvantajele saltelelor cu arcuri 

Fiecare tip de saltea, atît acea cu arcuri, cît și cea din spumă, are un șir de avantaje ce fac ca aceasta șă fie corepunzătoare unei anumite persoane sau alteia. Aceste avantaje țin de calitatea saltelei, modul de îngrijire a acesteea, modul de aerisire, etc.

Deci, iată care sunt principalele avantaje ale saltelelor cu arcuri de înaltă calitate:

Procurare salteaProcurare saltea

  Atunci cînd vrem să achiziționăm o saltea, deseori nu știm de ce tip și model de saltea avem nevoie. Luînd în considerare că există o varietate enormă de saltele, putem risca să procurăm o saltea ce nu ne satisfice nevoile personale, chiar dacă această este calitativă și recomandată de alte persoane.