• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Blog - Saltele produse in Moldova

Blog - Saltele produse in Moldova

Totul despre saltelele ortopedice!

Consultantii nostri vind cu recomandari in alegerea unei saltele potrivite.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Puteti sa ne lasati un mesaj iar noi v-om reveni in cel mai scurt timp posibil

 

Evolutia preturilor la saltele in MoldovaEvolutia preturilor la saltele in Moldova

Prețurile saltelelor ortopedice în Republica Moldova variază de la model la model și de la producător la producător. Noi cei de la fabricadesaltele.md am încercat să divizăm saltelele ortopedice după preț, și să vă prezentăm cum influiențează materialele de confecționare per model de saltea.

Saltea din spuma de poliuretanSaltea din spuma de poliuretan

Saltelele din spuma sunt la mare cautare, deoarece reprezinta o varianta buna pentru un somn calitativ si de lunga durata. Se intilnesc doua tipuri de spuma pentru fabricarea saltelelor.

Saltele ortopedice pentru copiiSaltele ortopedice pentru copii

Saltelele pentru copii ar trebui să îndeplinească toate principiile de ortopedie și calitate, și anume: să susțina în mod corect coloana vertebrală care este în formare și să asigure un somn sănătos.

Confectia saltelelor ortopediceConfectia saltelelor ortopedice

O prioritate foarte importantă pentru fiecare dintre noi este ca salteaua dormitorului să fie de calitate și să asigure un somn sănătos și confortabil.
Atunci cînd procuri o saltea trebuie să te informezi asupra materialelor ce intră în componența saltelei.

Originea saltelelor ortopediceOriginea saltelelor ortopedice

Saltelele ortopedice au apărut în urmă cu mai mult de 20 de ani datorită evoluției, cererii de piață și a dezvoltării tehnologiilor și materialelor noi. Primul tip de saltele ortopedice apărute sunt a fi cele pe bază de arcuri.

Cum alegem saltelele ortopediceCum alegem saltelele ortopedice

 

Salteaua joacă un rol foarte important în calitatea somnului și sănătății. Ca și alte lucruri pe care le achiziționați, și în cadrul achiziționării saltelei trebuie să țineți cont de anumite momente pentru a alege exact ce vă doriți la un preț cît mai bun.