• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

De ce trebuie sa tii cont la alegerea unei saltele?

Cum alegem saltelele ortopediceCum alegem saltelele ortopedice

 

Salteaua joacă un rol foarte important în calitatea somnului și sănătății. Ca și alte lucruri pe care le achiziționați, și în cadrul achiziționării saltelei trebuie să țineți cont de anumite momente pentru a alege exact ce vă doriți la un preț cît mai bun.

 Iată care sunt principalele momente care trebuiesc luate în seamă:

-    dimensiunile saltelei ( lățimea și lungimea)– din timp trebuie măsurat interiorul patului în care va fi așezată salteaua. De obicei saltelele au anumite dimensiuni standard,  dar sunt cazuri cînd este necesară o saltea cu dimensiuni nestandarte, astăzi deja aceasta nu este o problemă, mulți producători produc astăzi saltele la comanda după orice dimensiuni.
-    Înălțimea saltelei – este bine să optați pentru o saltea care să ofere patului o înălțime potrivită.

-    Saltea cu arcuri sau saltea cu spumă poliuretanică.  Acest lucru depinde exclusiv de dorințe și necesități. Este bine de știut că o saltea poliuretanică are o duritate înaltă, iar o saltea cu arcuri este mult mai elastică.

-    Brand-ul dorit.  Aveți posibilitatea de a alege un brand deja cunoscut sau unul dintre cele mai nou intrate pe piață de profil.

-    Prețul saltelei –  faceți o analiză a pieții fie online, fie prin magazinele de specialitate. Prețul saltelelor diferă de la un producător la altul. Trebuie doar să vă informați și rezultatul va fi unul mult așteptat.

Foarte important despre saltele!!!

Oricare ar fi salteaua pe care o doriți, testați-o  înainte de a o achiziționa.

Doar așa veți putea micșora riscurile apărute în urma alegerii unei saltele fie prea moale sau fie prea dură.

Salteaua ortopedica de calitate - pentru un somn linistit!
O alegere reușită să aveți!