• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele Recomandate

Saltele Recomandate

Mai multe detalii despre saltele

Specificatiile saltelelor ortopedice si anatomice

Gasiti mai multe informatii despre saltele
Saltele si accesorii pentru camera de dormit

Saltele pentru gravideSaltele pentru gravide

Sarcina este o perioada minunata din viata unei femei, in special ca poarta sub inima o noua viata. In timpul sarcinii femeia trebuie sa respecte o dieta, sa se plimbe la aer proaspat si sa doarma bine pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa fatului.

Saltea lenta cu memorieSaltea lenta cu memorie

Dupa o zi de munca si stres, dorinta cea mai mare e sa ajungi in dormitorul tau, sa te intinzi si sa te relaxezi. Ca rezultatul sa fie unul asteptat salteaua si perna trebuie sa fie de calitate si potrivit alese. De multe ori din cauza unei saltele vechi sau de proasta calitate suntem limitati in somn, avem un somn inrerupt, agitat ceea ce duce ca diminetile sa fie insuportabile iar ziua sa fie stresanta.

Topper cu lenta de memorieTopper cu lenta de memorie

FabricaDeSaltele.md propune saltele tip Topper din spuma memory foam. Spuma memory foam este o spuma vasco elastica ce reactioneaza la temperatura si greutatea corpului luind conturul acestuia.

Dormitor cu saltea ortopedicaDormitor cu saltea ortopedica

Nu există o saltea care să fie potrivită pentru toată lumea, așa că alegerea după sfatul unei rude sau a unui prieten este exclusă. Salteaua se alege în dependență de necesități și preferințele personale.  Astăzi datorită spoturilor publiciare făcute de producătorii de saltele este foarte greu să alegi o saltea potrivită pentru tine. 

Saltea fara arcuriSaltea fara arcuri

Alegerea unei saltele este una individuală în dependență de nevoile, gustul și bugetului fiecăruia. În ceea ce privește saltelele fără arcuri, saltelele poliuretanice sunt din ce în ce mai căutate.

Imagine: InsomnieImagine: Insomnie

Somnul ocupă o treime din viața noastră, perioadă în care organismul se odihnește și prinde la puteri. Însă dacă somnul tău este unul incomplet, tulburat, neconfortabil și necalitativ poți avea probleme.

Saltele pentru copiiSaltele pentru copii

Salteaua este un element foarte important ce infuențează dezvoltarea și creșterea copilului, astfel atunci cînd alegi salteaua pentru copilul tău trebuie să iei în calcul cîteva criterii. 

Saltele una peste altaSaltele una peste alta

O saltea ortopedică, de calitate îți poate asigura un somn sănătos și confortabil doar dacă este întreținută corespunzător după cîteva reguli de bază. În continuare vă oferim cîteva reguli ce nu trebuiesc făcute cu o saltea.

Alergie de la salteaAlergie de la saltea

Cei mai periculoși alergeni de praf sunt acarienii, care se găsesc în saltea, așternuturi, pernă, jucării de pluș, covoare etc. 

Husa de protectie salteaHusa de protectie saltea

Orice lucru din locuință care este protejat are o durată de viață mult mai mare. Asta se referă și la salteaua ta pe care recent ai procurato. O protecție aleasă corect poate mări durata de viață a saltelei tale cu 50 %. Pe lîngă aceasta protecția oferă și un grad în plus de confort.