• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

6 Sfaturi importante în alegerea unei saltele de pat

Dormitor cu saltea ortopedicaDormitor cu saltea ortopedica

Nu există o saltea care să fie potrivită pentru toată lumea, așa că alegerea după sfatul unei rude sau a unui prieten este exclusă. Salteaua se alege în dependență de necesități și preferințele personale.  Astăzi datorită spoturilor publiciare făcute de producătorii de saltele este foarte greu să alegi o saltea potrivită pentru tine. 

Despre dormitorul cu saltea ortopedica!

Astfel am hotărît să-ți oferim cîteva sfaturi  care îți vor ușura alegerea:

-    Dacă ai probleme cu spatele vorbește cu medicul tău, acesta îți va putea recomanda un grad de fermitate optim în depepndență de problema pe care o ai.

-    Saltelele ferme nu sunt bune pentru toți. Există o diferenţă între o saltea care oferă suport ferm şi una care oferă o senzaţie de duritate. Tu îţi doresti, de fapt, suport şi o senzaţie confortabilă, deoarece o saltea tare poate produce dureri și presiune asupra umerilor și coapselor.

-    Înainte de a achiziționa salteaua întreabă de certificatul de garanție. Orice produs de calitate are certificat de calitate, citește-l cu atenție. Informeazăte și despre tranport este gratuit sau se percem plăți suplimentare.

-    Protejează-ți investiția. Petele și praful sunt dușmanii saltelei, astfel procură și o husă de protecție care va feri salteaua de accidente.

-    Testează mai multe tipuri de saltele doar așa vei putea înțelege care model este potrivit pentru tine.

-    Cumpără dintr-un magazin de saltele, nu dintr-un magazin de mobilă.Vânzătorii din magazinele de saltele sunt mai bine informaţi în ceea ce priveşte întregul subiect care are legătură cu somnul. Aminteşte-ţi că nu este vorba doar de o saltea, este vorba de sănătatea ta și banii tăi.

Important: De alegerea ta va depinde sănătatea și buna odihnă pe care o vei avea noapte de noapte!