• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele pentru gravide. Cum alegi?

Saltele pentru gravideSaltele pentru gravide

Sarcina este o perioada minunata din viata unei femei, in special ca poarta sub inima o noua viata. In timpul sarcinii femeia trebuie sa respecte o dieta, sa se plimbe la aer proaspat si sa doarma bine pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa fatului.

Care tip de saltele se recomanda pentru gravide?

Stim cu totii ca in timpul sarcinii asupra spatelui apasa o presiune destul de mare cea ce duce la dureri, din aceasta cauza patul trebuie sa fie confortabil pentru a relaxa spatele.

O saltea ortopedica pentru o femeie gravida trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

- Efect anatomic. Salteaua trebuie sa preia forma fiecarei parti a corpului si sa elimine punctele de presiune de la solduri, burta si spate. Acest lucru va oferi un somn sanatos si confortabil.

- Efect antialergic. Salteaua trebuie sa fie din materiale antialergice, ecologice pentru a asigura un mediu sanatos copilului si mamei.

- Rigiditate optima. Femeilor insarcinate le este interzis sa doarma pe saltele prea tari, o rigiditate medie ar fi cea mai indicata.

- Ventilare. Pentru a indeparta riscul de aparitia a alergiilor se recomanda alegrea unei saltele cu un sistem de aerisire bun.

O saltea de calitate va asigura un somn sanatos mamei si o dezvoltare optima a copilului!