• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Ce sunt saltelele ortopedice si cum au aparut?

Originea saltelelor ortopediceOriginea saltelelor ortopedice

Saltelele ortopedice au apărut în urmă cu mai mult de 20 de ani datorită evoluției, cererii de piață și a dezvoltării tehnologiilor și materialelor noi. Primul tip de saltele ortopedice apărute sunt a fi cele pe bază de arcuri.

Cosntructia saltelelor ortopedice.

Aceste saltele erau și sunt construite pe o structură special dezvoltată de arcuri Bonell, după care au apărut și saltele ortopedice cu arcuri individuale sau așa numitele saltele Pocket.

Evolutia saltelelor ortopedice

Pe parcurs au apărut și saltelele fără arcuri, superortopedice, saltelele cu memorie, saltelele cu latex, cocos etc. Tehnologiile de fabricare a saltelelor ortopedice sa dezvoltat de la an la an, iar astăzi ne putem bucura de cele mai confortabile și mai calitative saltele ortopedice.

Este bine de reținut că o saltea cu adevărat ortopedică trebuie să aibă o duritate puțin peste mediu, să ofere o aliniere corectă a coloanei vertebrale dar și a întreg corpului.

În prezent indiferent de tipul patului, indiferent de dimensiuni se găsesc pe piață saltele pentru orice necesitate și pentru orice pat.

Atît umplutura saltelelor cît și materialul pentru husa saltelei a evaluat de la an la an, astăzi liber puteți găsi saltele cu huse din material rezistent, din țesături naturale precum in, bumbac, lînă etc.
Nu ezitați să ne contactați FabricaDeSaltele.md vă stă la dispoziție cu saltele potrivite pentru fiecare.