• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Sfaturi petru un somn sanatos si linistit

Pat cu salteaPat cu saltea

Un somn sanatos ajuta sa mentii mereu corpul tau tinar, in forma si plin de energie pentru provocarile de zi cu zi pe care le ai. In cazul in care te trezesti cu dureri de spate, umeri, solduri, git sau te trezesti mai obosit decit te-ai culcat trebuie sa iei masuri pentru ati imbunatati mediul de dormit.

Cum sa ai un somn bun pe o saltea de calitate

Astazi venim cu 5 sfaturi care te vor ajuta sa ai un somn sanatos:

1.    In primul rind salteaua pe care dormi trebuie sa fie de calitate. O saltea buna are grija de coloana vertebrala si asigura un somn sanatos.

2.    Perna trebuie sa fie potrivita si sa nu exercite presiune asupra capului si gitului. Pe piata puteti gasi perne de toate tipurile, inclusiv perne ortopedice cu spuma memori care ofera un suport optim capului.

3.    Optati entru o husa de protectie din materiale naturale tratate impotriva bacteriilor si acarienilor.

4.    Lenjeria de pat trebuie sa fie din bumbac, deoarece, aceasta sporeste considerabil gradul de confort in timpul somnului.

5.    Dormitorul trebuie sa fie aerisit si mobilat doar cu piese de mobilier necesare.

Va dorim un somn sanatos si relaxant!